SP’DEN FİLİSTİN’E DESTEK ÇAĞRISI

Saadet Partisi Denizli teşkilatı üyeleri Çınar Meydanı’nda basın açıklaması yaptı, Filistin için destek çağrısında bulundu.

Saadet Partisi Denizli teşkilatı üyeleri dün Filistin’e destek vermek için Çınar Meydanı’nda toplanarak basın açıklaması yaptı. ‘Vicdanın Sesini Duy, Harekete Geç’ pankartıyla meydana gelen grup, İsrail’in batı desteği ile onlarca yıldır Filistin’de işgal ve soykırım yaptığının altını çizdi.

Açıklamada; “Filistin bizim vicdanımızdır, onurumuzdur, insanlık davamızdır. Filistin Hasan Bitmez’in, Ayşenur Ezgi Eygi’nin, Rachel Corie’nin, İsmail Haniye’nin ve sayısız yetim, mazlum ve şehidin bizlere emanetidir. Filistin insanlığın, umudun ve vicdanın kalesidir. Biz Allah’ın izniyle bu kalenin burçlarına zafer bayraklarını asacağız. Emperyalizm ve siyonizme geçit vermeyeceğiz. Bölgemizi kaosa, savaşa ve gözyaşına teslim etmeyeceğiz. Biz mezarlardar yükselen buharlarla ve kardan gelen aydınlıklarla Filistin’e sahip çıkacak siyonizmin hiç yıkamadığı bir duvar olacağız. Bu davaya inananlara yazılacak bu zafer.

Buradan insanı değerlere ve bir vicdanı olan herkese sesleniyoruz. Görekceksiniz, zafer bizlerin olacaktır” denildi.