DENİZLİLİLERDEN ÇAMLIK BULVARI'NA YOĞUN İLGİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin araç trafiğine kapattığı Çamlık Bulvarı, vatandaşların ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Ekim ayı sonuna kadar pazar günleri trafiğe kapatılan bulvar, her yaştan vatandaş tarafından ziyaret ediliyor.

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENİYOR

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında sürdürülebilir kentsel hareketliliğe dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinliklerin ardından, Çamlık Bulvarı pazar günleri araç trafiğine kapalı olmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, yayalara ait bulvarda çocuklar için basketbol ve masa tenisi gibi spor aktiviteleri ve Denizli Bilim Merkezi atölyeleri ile etkinlikler düzenliyor.

SOKAK HAYVANLARI SAHİPLENDİRME STANDI AÇILDI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, hafta sonu bulvarı ziyaret eden vatandaşlarla sohbet etti ve çeşitli etkinliklere katıldı. Belediye, aynı zamanda Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında sokak hayvanları sahiplendirme standı açtı.

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Çamlık Bulvarı’nın belirli bir bölümünü Ekim ayı sonuna kadar her pazar 09.00-19.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatacak.