DENİZLİ TEKSTİL SEKTÖRÜ, FUAR İZMİR’E DAMGA VURDU

Denizli tekstil sektörü, Fuar İzmir’e damgasını vurdu. Üç fuarın bir arada gerçekleştirildiği organizasyonda Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini yalnız bırakmadı.

Fashion Home İzmir – 1. Ev Tekstili Fuarı, FashionTech – 3. Hazır Giyim, Konfeksiyon ve Tekstil Makineleri Fuarı ile Fashion Prime – 7. Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı, 9-11 Ekim arasında, Fuar İzmir’de boy gösterecek. Bu büyük organizasyonun açılışına katılan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan,  stant açarak fuar alanında yer alan 4'ü teknik tekstilden43 Denizlili firmayı yalnız bırakmadı. Erdoğan, açılış töreninin ardından Denizlili firmaların bulunduğu alana geçti ve tüm stantları dolaşarak sorumlularıyla görüştü. Organizasyonla ilgili ilk izlenimlerini sordu; istek ve beklentilerini not aldı. DTO, kendi standını da açarak kurumsal olarak fuarda yer aldı.

DENİZLİ TEKSTİL SEKTÖRÜ, FUAR İZMİR’E DAMGA VURDU

DTO’NUN FUAR DESTEĞİ GELENEKSELLEŞTİ

Üyelerinin sektörleri ile iş ve işletmelerini büyütüp geliştirmeye yönelik her türlü organizasyonda desteklediklerini söyleyen Uğur Erdoğan; “Şehrimizin ve sektörlerimizin yararının söz konusu olan her konuda ve organizasyonda biz hep vardık, yine varız. El birliğiyle şehrimizi daha da kalkındıracağız, insanımıza kazandıracağız. Güzel ve büyük bir organizasyon. Açılış töreninde, katkılarımızdan dolayı bize takdim edilen teşekkür plaketinden dolayı bu büyük organizasyonu sağlayan ve emeği olanlarla birlikte önemli bir etkinliğe imza atmanın onurunu yaşadığımız İZFAŞ A.Ş. ve İZGİ Fuarcılık'a da müteşekkiriz” dedi.

DENİZLİ TEKSTİL SEKTÖRÜ, FUAR İZMİR’E DAMGA VURDU

DENİZLİ DAMGA VURDU

Uğur Erdoğan, protokol üyelerini, DTO’nun standında ağırladı ve Denizli Teknik Tekstil Merkezi’ndeki (DTTM) makineleri, ekip, ekipman ve hizmetleriyle ilgili ayrıntılı bilgilendirdi. Denizli, 43 firma ve 46 stantla organizasyonda gövde gösterisi yaparak etkinliğin gözdesi haline geldi. DTO da standı ve firmalara olan desteğiyle, büyük takdir topladı.

DENİZLİ TEKSTİL SEKTÖRÜ, FUAR İZMİR’E DAMGA VURDU

DENİZLİ TEKSTİL SEKTÖRÜ, FUAR İZMİR’E DAMGA VURDU