KONGRE TAMAM, SIRA SEÇİMDE

Kentin en önemli sivil toplum kuruluşları arasında olan Denizli Barosu, 49’uncu Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. 2 bin 106 üyenin bulunduğu Denizli Barosu’nda seçim yarın 09.00’da başlayacak. Yarın yapılacak seçimde 4 aday başkanlık için yarışacak.

Denizli’nin en etkin sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Denizli Barosu’nda kongre heyecanı yaşanıyor. Denizli Barosu’nun 49’ncu Olağan Genel Kurulu, hizmet binasında yapıldı. Genel Kurula; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale Belediye başkanı Ali Rıza Ertemur, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da katıldı.

Genel kurulda faaliyet raporları görüşüldü, adaylar kendilerini ve ekiplerini tanıttı. Dilek ve temennilerin iletilmesinin ardından genel kurul son buldu. Yarın ise üyeler sandık başına gidecek. Seçim saat 09.00’da başlayacak ve saat 17.00’de sona erecek.

KONGRE TAMAM, SIRA SEÇİMDE

Yeni dönem için 4 isim başkanlık yarışına girecek. Seçimlerde mevcut Başkan Adnan Demirdöğer, Ufuk Kök, Jülide Keleş Yarışan ve Uğur Şimşek’in listeleri, 2 bin 106 baro üyesinin desteğini almaya çalışacak.