RESMİ AÇILIŞI CUMHURBAŞKANI YAPACAK

Aydın-Denizli Otoyolu, yarın saat 00.01’den itibaren araç trafiğine açılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın’a gelerek gişelerde basın açıklaması yapacak ve açılışı gerçekleştirecek. Resmi açılışın ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla ileriki bir tarihte yapılması bekleniyor.

Toplam uzunluğu 163 kilometre olan Aydın-Denizli Otoyolu’nun 93 kilometrelik kesimi geçtiğimiz yıl açılmıştı. Aydın-Denizli Otoyolu kavşağından başlayıp Kuyucak kavşağında sonlanan 70 kilometrelik son kesiminde de çalışmalar tamamlandı ve yarın saat 00.01’den itibaren araç trafiğine açılacak.

Otoyol, Aydın ve Denizli arasında 2 saat süren yolculuğu 55 dakikaya düşürecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yıllık toplam 5,3 milyar lira tasarruf sağlanması beklenen otoyolun açılışı için yarın Aydın’a gelecek. Bakan Uraloğlu, saat 11.00’de Aydın gişelerinde basın açıklaması yapacak ve otoyolun açılışını gerçekleştirecek.

RESMİ AÇILIŞI CUMHURBAŞKANI YAPACAK

Aydın ve Denizli illerinin Ege, Akdeniz ve İç Anadolu arasında ulaşımı sağlayan karayolu koridorunda önem arz eden otoyolun resmi açılışı ise ileriki bir tarihte yapılacak. Resmi açılışa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor.