DENİZLİ TURİZMİ İÇİN YOLLARA DÜŞÜYOR

Seçim öncesi Denizli’yi günübirlik turizmden kurtarma sözü veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu, Antalya’da tur operatörleri ile görüşecek.

Seçim öncesi verdiği vaatler arasında Denizli’yi günü birlik turizmden kurtarma, Pamukkale’yi ziyaret eden turistlerin kent merkezi ile şehrin kültür ve turizm destinasyonlarını ziyaret etmesini sağlama sözü veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu yollara düşüyor.

Kısa süre önce ‘Denizli Geleceğini Tasarlıyor’ başlıklı arama konferansında turizm konusunu detaylıca işleyen Çavuşoğlu, Antalya’da tur operatörleri ile buluşacak.

TÜRSAB önderliğinde Kundu’daki Topkapı Palace Hotel’de gerçekleştirilecek toplantıya turizm sektörünün önde gelen temsilcileri katılacak.

Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin, turizmde öne çıkan bütün şehirleri ile ortak projeleri hayata geçirmeyi amaçladıklarını kaydeden Çavuşoğlu; “Şehrin marka değerini arttıracak altyapı ve tanıtım çalışmalarımıza hız verdik. Bu bağlamda tüm paydaşlarımızla bir araya gelerek, şehrimizin turizmdeki payını en üst düzeye çıkarmak için çalışmalarımız sürecek. Denizlimize gelen turistlerin kentimizdeki diğer zenginliklerimizi de görmeden gitmelerini istemiyoruz. Ulusal ve uluslararası festivaller, kentin turizm çeşitliliğini ve sürdürülebilirliğini sağlayıcı aktiviteler, kongreler, alternatif turizm rotaları ile hedeflediğimiz çalışmaları hayata geçirmek istiyoruz. Antalya’da turizmin önemli aktörleri ile bir araya geleceğimiz toplantının, Denizli’ye katkılarını şimdiden fark ediyoruz” ifadelerini kullandı.