İKİNCİYİ AÇTI ÜÇÜNCÜYÜ MÜJDELEDİ

Kent Lokantasının ikinci şubesi öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu kampus bölgesinde törenle açıldı. Açılışı gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu üçüncü şubenin sözünü verdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ilkini santral garajda hizmete açtığı kent lokantasının ikincisini kampus bölgesinde Yunusemre Mahallesi’nde açtı.

Dört çeşit yemeğin 80 liradan satıldığı kent lokantasının açılışında izdiham yaşandı. Açılış töreninde konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, kent lokantasının üçüncü şubesini de açacaklarını söyledi.

Çavuşoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun projelerinden biri olan kent lokantasının sadece İstanbul’da değil, ülkenin farklı kentlerinde de açıldığını belirterek Denizli’de de ikinci şubeyi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

HALK EKREM BAŞKANI YALNIZ BIRAKMAZ

Başkan Çavuşoğlu konuşmasında; “Ekrem Başkanımızı burada bir kez daha hatırlamak ve ona bir merhaba yollamak istiyorum. Doğru yaptığınızda ve doğru noktalara dokunduğunuzda, gerçekten halk için çalıştığınızda, başlatmış olduğunuz bu projeler Türkiye'nin dört bir yanına yayılıyor. Ekrem Başkanla ilgili yargı sopasıyla bir dizayn çabası içerisine girmeye çalışanların bilmesi gerekir ki;gerçeği, doğruyu ve hakla haklının yanında olanlara sallamış olduğunuz sopanın faydası olmaz. Halkımız Ekrem Başkanı, bizler de dahil olmak üzere asla yalnız bırakmaz. Bunu da herkesin bilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

3. KENT LOKANTASINI MÜJDELEDİ

Kısa bir süre içerisinde 3. Kent Lokantasını açacaklarını söyleyen Çavuşoğlu, “3. Kent Lokantamızı 15 Mayıs Mahallesi'nde Atatürk Caddesi ile Kayalık Caddesi'nin kesiştiği yerde faaliyete alacağımızın da bilinmesini istiyorum. Bu sayının her geçen gün artacağına, şehrin birçok noktasına dokunur hale geleceğinin de bilinmesini isterim” dedi. Başkan Çavuşoğlu, “Mutlu insanların şehri sadece bunlarla olmuyor. Mutlu insanların şehri geçmişinden geleceğe giden köprünün, geleneklerin ve görenekleriyle beraber değerlerinin sahip çıkılması ile oluyor. Bu yolculukta, bu sene Cumhuriyet Bayramımızı bir hafta boyunca sürecek etkinlilerle coşku içinde kutlayacağımızın müjdesini de paylaşmak istiyorum” ifadelerini kullandı.