KAYMAKAM BAZ’DAN VEDA MESAJI

Görev süresi dolan Çal Kaymakam Vekili Ahmet Baz, yayımladığı veda mesajında; “Türkiye’nin her neresinde olursam olayım; gözüm, kulağım, aklım hep Çal’da olacak” dedi.

6 Mayıs’ta Çal Kaymakam Vekilliliği’ne getirilen Ahmet Baz’ın görev süresi doldu. Ahmet Baz’ın yerine Çal Kaymakamlığı görevine Hatice Gamze Kuran atandı. Veda mesajı yayımlayan Kaymakam Baz, Çal Kaymakam Vekilliği görevinin bu hafta itibarıyla sonuna geldiğini bildirdi. Baz; “Çok kısa bir sürede nice güzel dostluklar kurduğum ve hoşça anılar biriktirdiğim bu nadide ilçemizden ayrılmanın hüznünü yaşıyorum. 5 aylık görev süremde vatandaşlarımızla tüm iletişim kanalları açık, en ücra mahallelerimizde, okullarımızda, bağda, ovada, pazarda, hanelerinizde ve her programda iç içe olma gayretinde oldum. Sadece iyi gününüzde değil zor zamanlarınızda da yanınızda olup sesinizi ve taleplerinizi ilgili makamlara aktardım. Her soruyu, her sorunu, her talebi, her temenniyi sonuna kadar dinledim” dedi.

“GÖZÜM, KULAĞIM, AKLIM HEP ÇAL’DA OLACAK”

Çal’ı ve Çallı hemşehrilerini çok sevdiğini belirten Ahmet Baz, “Bulunduğum birçok ilçeyi sonrasında gezme hayalleri kurarken, burada sonraki yıllarda yaşamanın hayallerini kurdum. Ben Çal’a hep inandım, bu ilçenin hedeflediği günlere kavuşacağından da en ufak bir şüphem yoktur. Lütfen kendinize ve bu şanlı ilçeye inanın ve güvenin. Türkiye’nin her neresinde olursam olayım; gözüm, kulağım, aklım hep Çal’da olacaktır. Kaymakamlık Kursu Kura Töreninde Çalımızı seçerek asaleten ilçemize atanan değerli meslek büyüğüm, yeni Çal Kaymakamımız Hatice Gamze Kuran’a da başarılı bir hizmet hayatı diliyorum. Bu ilçenin her bir ferdini, memurunu, çiftçisini, işçisini, emeklisini, öğrencisini çok seviyor; tüm hemşehrilerime hayırlı bir ömür diliyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.