KALE’DE BELEDİYEDEN KİRALIK İŞYERLERİ

Mülkiyeti Kale Belediyesi’ne ait olan toplam 168 dükkan ve iş yeri, 31 Ekim’de yapılacak ihale ile 10 yıllık süreyle kiraya verilecek. Karar, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Denizli’nin Kale İlçesinde mülkiyeti belediyeye ait ve işyeri ve dükkandan olan toplam 168 taşınmaz kiraya verilecek. 10 yıllık süreyle kiraya verilecek olan taşınmazlar için 31 Ekim Perşembe günü ihale yapılacak. Saat 08.00’de başlayacak ihale, Belediye Düğün Salonu Alt Katında ve Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirilecek. Karar Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

GERÇEK KİŞİLERDE İHALEYE KATILIM ŞARTLARI

İhaleye katılacaklardan gerçek kişi ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, nüfus cüzdan sureti, ikametgah belgesi, vekaleten katılım halinde noter tasdikli vekaletname ile vekilin noter onaylı imza beyannamesi, geçici teminat mektubu veya makbuzunun aslı, belediyeye borcu olmadığına dair Kale Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden alınmış belge, ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi, iş ortaklığı oluşturacak gerçek ve tüzel kişilerin her biri tarafından ilgilisine göre (Geçici Teminat makbuzu hariç) istenilen belgelerin ayrı ayrı verilmesi zorunlu olacak.

TÜZEL KİŞİLERDE İHALEYE KATILIM ŞARTLARI

İhaleye katılacaklardan tüzel kişilerde ise tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu yer mahkemesinden veya Ticaret veya Sanayi Odası’ndan alınmış tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge, ihaleye giren kişinin tüzel kişiliği temsile ve ihaleye katılma yetkisine sahip olduğuna ilişkin belge, vekaletname, nüfus cüzdan fotokopisi ve imza sirküleri, Türkiye’de tebligat için adres göstermesi ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa fax, tüzel kişiliği temsilen ihaleye Katılan yetkilinin noter tasdikli imza sirküleri, numarası ile elektronik posta adresi, geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz veya teminat mektubu, belediyeye borcu olmadığına dair Kale Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden alınmış belge, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 6. Maddesi’nde belirtilen kişiler doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar, ihaleye katılacak olanlar belediyeden ihale şartnamesini bin TL karşılığında satın almak ve makbuzunu başvuru evraklarıyla teslim etmek zorunda olacak.

BELGELERİN SON TESLİM TARİHİ 30 EKİM

Öte yandan ihaleye telgraf, faks ve posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek. İstenilen belgeler, plastik dosya içerisinde istenilen sıraya göre dizilerek 30 Ekim Çarşamba günü saat 16.30'a kadar belediyenin Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim edilecek. Bu tarih ve saatten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.