HOLLYWOOD’UN ÜNLÜ MÜZİSYENİ DENİZLİ’YE GELİYOR

Örümcek Adam, Uzay Yolu ve Lost gibi filmlerin müziklerini yapan ünlü isim Norman Ludwin, CSA Eğitim ve Kültür Vakfı’nın davetlisi olarak Denizli’ye geliyor. Ludwin meraklılarına film müzikleri konulu seminer verecek.

Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı,Hollywood’un ünlü bestecilerinden Norman Ludwin’i ağırlamaya hazırlanıyor.

Örümcek Adam, Uzay Yolu, Maymunlar Cehennemi gibi sinema filmlerinin yanı sıra Lost gibi dizilerin müziklerini hazırlayan ünlü müzisyon, 28 Ekim’de Zaferiye Abalıoğlu Bilim ve Sanat Merkezi’nde ‘Film Müziği Sanatı’ başlıklı bir seminer verecek.

Pamukkale Filarmoni Derneği’nin de paydaşı olduğu etkinlikte ünlü müzisyen ‘Film Müziği Orkestrasyonu: Yenilikçi Yaklaşımlar’ kitabını seminer bitişinde katılımcılara hediye edecek.

Oscarlı filmlerin bestecisi Ludwin’in müzikseverler ile buluşmasının yoğun katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

DR. NORMAN LUDWİN KİMDİR ?

Dr. Norman Ludwin orkestrasyon ve film kompozisyonu çalışmaları alanında öncüdür. Kompozisyon alanında Doktorası vardır, Hollywood'da çalışan bir orkestra şefidir, talep gören bir oturum basçısıdır, UCLA Film Müzikleri Bölümü'nde, Avrupa Film Müzikleri Akademisi'nde ve Los Angeles Müzik Koleji'nde eğitmendir. Norman'ın son çalışmaları şunlardır: Spiderman Far From Home, Bad Times at the El Royale, Incredibles 2, Tag, Coco, Star Wars Rogue One, War of the Planet of the Apes, Star Trek into Darkness ve Jurassic World.