ESKİ BELEDİYE BAŞKANI OKURLARIYLA BULUŞTU

Buldan eski Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Denizli Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi EGS Fuar Alanı’nda düzenlenen 7. Kitap Fuarı’nda okurlarıyla bir araya geldi. Türk Ocakları Standında düzenlenen etkinlikte, Şevik, Buldan’ın tarihi ve kültürel değerlerine odaklanan dört kitabını okurları için ücretsiz imzaladı.

BULDAN’IN TARİHİ VE KÜLTÜREL MİRASI ANLATILDI

12 yıl boyunca Buldan Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Şevik, imza gününde "Dünyayı Sarsan Salgınlar", "Dokumanın Başkenti Buldan", "İdealist Bir Cumhuriyet Hekimi Dr. Behçet Uz" ve "Buldan’a Dokunan Başkanlar" adlı eserlerini tanıttı. Özellikle, yöresel el dokumaları ve ilçeye hizmet eden belediye başkanlarının anlatıldığı eserler büyük ilgi gördü.

Etkinlikte çocuklarla yakından ilgilenen Şevik, kitap okuma alışkanlığının erken yaşta kazanılmasının önemine dikkat çekerek, “Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmamız gerek. Bu onlar için bir adım olacaktır.” dedi.

BULDAN’IN GELECEĞİNE KATKI

Şevik, yazdığı kitaplarla Buldan’ın kültürel, ekonomik ve siyasal değerlerini geleceğe taşımayı hedeflediğini belirterek, “12 yıl belediye başkanı olarak görev yaptığım Buldan’ın değerlerini bu kitaplarla geleceğe aktarmak istiyorum.” şeklinde konuştu.