184’ÜNCÜ MÜŞTERİYE HEDİYE

Denizli’de Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi A.Ş.’nin 184’üncü kuruluş yıl dönümü kapsamında Denizli Çınar PTT Müdürlüğü'nün 184’üncü müşterisi olan Şadi Başer’e hediye verildi.

23 Ekim 1840’ta haberleşmenin sağlanması amacıyla ‘Posta Nezareti’ adıyla faaliyete başlayan ve Türkiye’nin köklü kurumlarından biri olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) A.Ş., 184’üncü yaşını kutluyor. Denizli’de PTT A.Ş.’nin 184’üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi.

184’ÜNCÜ MÜŞTERİYE HEDİYE

Denizli Çınar PTT Müdürlüğü'nün 184’üncü müşterisi olan Aren Arge’nin sahibi olan 48 yaşındaki Şadi Başer’e hediye verildi. Başre’e kurumun filateli abonelerine verilen pul koleksiyonundan oluşan hediyeyi, Denizli PTT Başmüdürü Cebrail Akyel takdim etti.

“GENELDE PTT’Yİ SEÇİYORUM”

Adana’ya kargo yollamak amacıyla şubeye gelen Başer; “Son 2 yıldır, PTT aracılığıyla sürekli yurdun değişik noktalarına paket gönderiyorum. Ben bilimle uğraşıyorum. Paketlerim sağlam gitsin diye genelde PTT’yi seçiyorum. PTT’de Türkiye’nin her tarafında ve anında hizmet var. Kaliteli hizmet var ve hiçbir şekilde mağdur etmiyor” dedi.

“PTT KÖKLÜ BİR KURUM”

PTT’nin 1840 yılında kurulduğunun altını çizen Denizli PTT Başmüdürü Cebrail Akyel; “PTT, köklü bir kurum. Bugün de kurumumuzun 184’üncü kuruluş yıl dönümü. 184 yıldır Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi bundan sonra da tüm varlığıyla vatandaşımıza hizmet vermeye devam edecektir. 184’üncü müşterimize sürekli kurumumuzu hatırlatacak çam sakızı çoban armağanı hediyemiz oldu” diye konuştu.

“PTT GELECEK İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİR ADIMLAR ATIYOR”

PTT A.Ş.’nin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade eden Akyel; “Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarma ve ülke ekonomisine maksimum katkı sunma hedefleriyle faaliyetlerini verimli ve etkin bir şekilde yürüten şirket; ekonomik, kültürel ve sportif faaliyetleriyle de fark yaratıyor. Tüm bunların yanı sıra doğa dostu hizmet anlayışı ve çevreye olan sorumluluk bilinciyle çalışmalarına devam eden PTT, gelecek için sürdürülebilir adımlar atıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 2053 net sıfır emisyon hedefine elektrikli araç filosu ve çevreye duyarlı projeleriyle de katkı sağlıyor” şeklinde konuştu.