KUTLAMALARA ÜÇ GÜN ARA

TUSAŞ’a yönelik terör saldırısının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi, 9 güne yaydığı Cumhuriyet kutlamalarının üç gününde gerçekleştireceği etkinlikleri ertelediğini duyurdu. Açıklamaya göre bugün, yarın ve 26 Ekim günü yapılacak etkinlikler ertelendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını yaşanan terör saldırısı nedeniyle erteledi. 9 güne yayılan kutlamaların 24-25-26 Ekim günü etkinlikleri ileri tarihlere alındı. Yapılan açıklamada etkinliklerin TUSAŞ’a yapılan ve 5 kişinin şehit olduğu 19 kişinin yaralandığı terör saldırısı nedeniyle ertelendiği duyuruldu.

Buna göre bugünkü Atatürk 1-2 film gösterimleri, Onur Erol Çocuk Konseri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ve Kubat Konseri etkinlikleri ileri bir tarihe alındı.

Yarın yapılması planlanan Türk Sanat Müziği Cumhuriyet Konseri, Onur Erol Çocuk Konseri ile 26 Ekim Göksel Doğançay Konseri ve Cumhuriyet Bayramı Bale Gösterisi ileri bir tarihe ertelendi. Bunların yanında; Büyükşehir Belediyesinin söz konusu tarihlerde gerçekleştireceği zumba, step aerobik, judo, badminton ve tenis gösteri ve yarışlarının da önümüzdeki günlerde yapılacağı açıklandı.

TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Ankara’da meydana gelen hain terör saldırısını kınayarak, “Halkımızın birlik ve beraberliğini bozmayı amaçlayan hain terör saldırıları asla amacına ulaşamayacaktır. Saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” mesajını paylaştı.