PROJELERİNİN DETAYLARINI JÜRİYE ANLATTILAR

KOSGEB’in Girişimcilik Destek Programı kapsamında alınan başvuruların ön değerlendirmesini geçen proje sahipleri, Denizli Ticaret Odası’nda toplanan jüri üyelerine projelerinin ayrıntılarını anlattı.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), girişimcileri desteklemeye devam ediyor. Girişimcilik Destek Programı kapsamında alınan başvuruların ön değerlendirmesini geçen projelerin sahipleri, Denizli Ticaret Odası’nda (DTO) bir araya gelen Jüri karşısına çıktı. Jüride; KOSGEB KOBİ Geliştirme Daire Başkanı Asım Türkmen, KOSGEB İl Müdürü Dr. Aziz Acar, Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp, Pamukkale Teknokent Genel Müdürü ve Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Ovalı, DTO üyelerinden kadın girişimci Esra Kasapoğlu Ünlü, DTO Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Akay Gündoğan ile KOSGEB İl Müdürlüğü uzmanlarından oluştu. Türkiye genelini kapsayan sıralamada başarılı bulunan girişimcilerin, 2 milyon liraya kadar yüzde 80 oranında geri ödemeli olarak desteklenecekleri açıklandı.

“GİRİŞİMCİLERİMİZ, ÜLKEMİZE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR”

Sonuçların hayırlı olmasını dileyen DTO Başkanı Uğur Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası olarak, ekonomik kalkınmada girişimciliğin önemli bir rol oynadığının farkındayız ve bu kapsamdaki faaliyetleri kesintisiz her fırsatta ve ortamda desteklemeye devam ediyoruz. KOSGEB'in Girişimci Destek Programı çerçevesinde, girişimcilerin projelerinin ön değerlendirmeden geçirilip jüri ile yüz yüze görüşme yapılması, bu sürecin ne kadar titizlikle yürütüldüğünün de bir göstergesidir. Bu destekler sayesinde, girişimcilerimize işlerini büyütme ve geliştirme konusunda önemli bir fırsat sağlanıyor” dedi.