GAZİLER DERNEĞİ: "TERÖRÜ LANETLİYORUZ "

Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Denizli Şubesi Başkan Vekili Kemal Er, Ankara'daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) yerleşkesine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını sert bir dille kınadı. Er, şehitler için rahmet, yaralılar için acil şifalar dileyerek terör örgütünün lağvedilmesi gerektiğini vurguladı.

“TERÖRÜ ŞİDDETLE KINIYORUZ”

Başkan Vekili Kemal Er, yaptığı açıklamada, TUSAŞ tesislerine yönelik saldırıyı "haince" olarak nitelendirerek, "Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayi AŞ'ye düzenlenen hain terör saldırısını nefretle lanetliyoruz. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Asil milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

“HİÇBİR GÜÇ BİZİ YILDIRAMAZ”

Er, bu hain saldırının arkasındaki örgütlerin silah bırakması gerektiğini belirterek, “Biz şehit aileleri ve gaziler olarak, uluslararası dinamikleri, büyük projeleri ve çok bileşenli denklemleri göz önünde bulunduruyoruz. Bu ülkede huzurun ve barışın hakim olması en büyük dileğimizdir” dedi. Türk milletinin terör örgütlerine karşı tavrının net olduğunu belirten Er, “Sizleri yüce Türk milleti affetmeyecek. Bizler de asla affetmeyeceğiz” diye konuştu.

“ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ”

Tarih boyunca terör örgütlerinin Türkiye’ye yönelik saldırılarının unutulmayacağını belirten Er, “Geçmişte yaşattıklarınız, bugünde tarihe kalın harflerle yazılacaktır. Bunu her yerde ve en yüksek sesle haykıracağız” şeklinde konuştu. Başkan Er, saldırıya maruz kalan TUSAŞ’a ve şehit ailelerine desteklerini yineleyerek Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde bu zorlu süreci atlatacağına inandıklarını dile getirdi.