TUSAŞ ŞEHİTLERİ İÇİN LOKMA HAYRI

AK Parti Denizli İl Başkanlığı TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısındaki 5 şehidin yanı sıra kısa süre önce hayatını kaybeden partinin gençlik kolları üyeleri için lokma hayrı yaptı.

AK Parti Denizli İl Başkanlığı ve Pamukkale İlçe Başkanlığı, TUSAŞ’a gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen 5 kişi ve lösemiden hayatını kaybeden Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Olgun ile geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Ankara Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu için lokma hayrı yaptı.

Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii ve Külliyesinde Cuma namazı sonrası yapılan hayra AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek ve Gençlik Kolları üyesi Furkan Olgun’un aile üyeleri katıldı.
Lokma hayrında konuşan İl Başkanı Yücel Güngör, "Bütün ülkemizi hüzne boğan 5 kardeşimizin şehit edildiği TUSAŞ bizim ülkemizin göz bebeği. Oradaki tüm kardeşlerimize, mühendislerimize orada görev yapan tüm personellere baş sağlığı diliyorum. Türkiye'mizin başı sağ olsun. Orada şehit edilen 5 kardeşimizin kanı yerde kalmayacak. Bizlerde bu milletimizi daha ileriye getirmek için gece gündüz çalışacağız. 5 şehit kardeşimizin ailelerine başsağlığı diliyorum. Bizlerde Ak Parti Denizli İl Başkanlığı olarak burada onların adına bir lokma hayrı yapmak istedik. Burada İl Gençlik Kolları Başkanlığımız, Pamukkale İlçe Başkanlığımız ve Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanlığımız ile birlikte bu organizasyonu birlikte yapalım istedik. Geçen haftalarda Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu ve Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Furkan kardeşimizin ruhuna hediye edebilmek için böyle bir hayır yapmak istedik. Ak Parti Denizli İl Başkanlığı olarak memleketine, bayrağına, vatanına sahip çıkmak için gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.