6 YILDIR ELEKTRİKSİZ YAŞIYOR

Serinhisar’ın Kocapınar Mahallesi’nde başvurusuna rağmen evine elektrik bağlanmadığını söyleyen Ayşe Çavuşlu isyan etti. Çok yakın mesafedeki komşularının elektrik aboneliği bulunduğunu söyleyen Çavuşlu, “6 yıldır elektriksiz yaşıyorum” dedi.

Denizli’nin Serinhisar ilçesine bağlı Kocapınar Mahallesi’nde yaşayan Ayşe Çavuşlu, 6 yıldır elektriksiz yaşadığını söyledi. Yaşlı kadın 6 yıl önce abonelik başvurusunda bulunmasına rağmen evine elektriğin ulaşmadığını, kendi evine yakın mesafedeki komşularının ise aboneliklerinin olduğunu belirtti. Çavuşlu; “6 yıldır elektriksiz yaşıyorum. İki direk dikip elektrik bağlayacaklar. Bir türlü yapmadılar” diye isyan etti.

BAĞLANACAĞI SÖYLENMİŞTİ

Elektriksiz yaşamanın mümkün olmadığını söyleyen Çavuşlu; “6 yıl önce elektrik bağlanması için başvuru yaptık. Bu yıl bağlanacak, öbür yıl bağlanacak diyerek sürekli erteliyorlar. Abone ücretini ödedik. Ana hat evimin yanından geçiyor. İki direk dikip bağlayacaklar ve bizim sorunumuz çözülecek. Evde buzdolabımızı çalıştıramıyoruz. Yiyecekler bozuluyor. CİMER’e yazdık, ‘tazminat’ dediler. 25 lira tazminat ödemişler. 6 yıl önce biz abonelik için bin lira yatırmıştık” diye isyan etti.

6-YILDIR-ELEKTRİKSİZ-YAŞIYOR

10 YILDIR BU EVDE YAŞIYOR

Evi 10 yıl önce yaptırdıklarını belirten Ayşe Çavuşlu; “Ev yapıldığından beri burada yaşıyorum. Devletimizin elektrik bağlamasını istiyorum.Aynı tarla içinde ağabeyimin elektriği var, komşumuzun elektriği var. Bizim evimizin arkasındaki evlerde de elektrik var. Bir tek bizde yok” diye konuştu.