KİTAP FUARI SONA ERDİ

Yüzlerce yazar ve yayınevinin katıldığı Denizli Kitap Fuarı sona erdi. 10 gün süren fuara 100 binin üzerinde ziyaret gerçekleştiği belirtildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl yedinci kez gerçekleştirdiği Denizli Kitap Fuarı sona erdi. 18 Ekim’de kapılarını açan fuar yüzlerce ünlü yazarın yanı sıra çok sayıda yayınevinin binlerce eserine ev sahipliği yaptı.

EGS Fuar Alanındaki etkinliği 100 binin üzerinde kitap sever ziyaret etti. Türk Edebiyatının önemli isimlerinden Ahmet Ümit’in onur konuğu olduğu fuarda Coşkun Aral’dan Banu Avar’a, Cezmi Ersöz’den Ayşe Kulin’e, Füsun Önal’dan Timur Soykan’a, Cezmi Ersöz’den İclal Aydın’a Türkiye’nin tanınmış yazarları katıldı.

İmza günleri, söyleşi ve konferanslarla sevenleriyle buluşan ünlü yazarlar fuara tam not verdi. Fuar boyunca 325 yazar ve 150 yayınevinin konuk olduğu fuarın amacına ulaştığını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, edebiyat ve sanatın Denizli’de buluştuğunu ifade etti.

Nuri Çavuşoğlu; “Denizli ve komşu illerimizden yüz binlerce kitapsever 10 gün boyunca fuarımızda kitapla buluştu. Fuarımıza gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bir kitap bir insanı, bir insan tüm dünyayı değiştirebilir. Bu şiarla bilimin ışığında, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde nice güzel etkinlikleri Denizli halkımızla birlikte gerçekleştirmeyi arzuluyorum” ifadelerini kullandı.