PRİZMA YAZILIM 20. YILINI KUTLADI
Denizli’de makina mühendisleri tarafından 2004 yılında kurulan Prizma Yazılım, 20. Yılını gala gecesi ile kutladı. Gecede Yönetim Kurulu Üyesi Güllü Gürsoy, sektördeki değişimlere paralel olarak önemli bir dönüşüm süreci yaşadıklarını ve Türkiye’nin önde gelen yazılım geliştirme firmalarından biri haline geldiklerini söyledi.
Başlangıçta makina mühendisliği temelleriyle kurulan Prizma Yazılım, gelişen teknolojiler ve dijitalleşme talepleri doğrultusunda sürekli kendini yenileyerek yazılım geliştirme alanında da güçlü bir konum elde etti. Şirket, bu süreçte kullanıcı dostu arayüzler, inovatif yazılım çözümleri ve sağlam teknik altyapılarla sektördeki önemli bir ihtiyacı karşılayarak verimlilik artışı sağladı ve iş süreçlerini hızlandırdı. Gasline 3D yazılımı, doğalgaz iç tesisat projelerindeki karmaşık tasarımların yönetilmesini kolaylaştırırken; Pwire yazılımı, elektrik projelerinin daha hızlı ve hatasız bir şekilde çizilmesini sağlayarak sektörde büyük beğeni topladı.
20. YIL GALASI DEDEMAN PARK OTEL’DE YAPILDI
Prizma Yazılım, aynı zamanda veri güvenliği alanındaki hassasiyetini, KVKK, ISO 27001 ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi’ne uygun şirket politikaları ile güçlendiriyor ve kullanıcılarına güvenli yazılım ve altyapı hizmeti sunuyor.
Firma 20. kuruluş yılını Dedeman Park Otel’de düzenlediği görkemli bir gala yemeğiyle kutladı. Şirketin ortakları ve çalışanlarının bir araya geldiği bu özel gecede, geçmiş dönem Yönetim Kurulu üyelerine ve şirkette 15 yılını tamamlayan çalışanlara teşekkür plaketi takdim edilerek, birlikte geçirilen zamanlar ve başarılar kutlandı.
“YAZILIM DÜNYASINDA ÖNEMLİ BİR YER EDİNDİK”
Prizma Yazılım’ın İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Güllü Gürsoy, “Kurulduğumuz günden bugüne kadar geçirdiğimiz yolculuk bizler için oldukça heyecan verici. 20 yıl boyunca sektördeki gelişmeleri takip ederek mühendislik ve yazılım dünyasında önemli bir yer edinmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Geliştirdiğimiz yazılımlar ile kağıt kullanımını en aza indirerek dijitalleşme süreçlerine odaklanıyor ve çevreye duyarlı bir yaklaşım sergiliyoruz. Karbon ayak izimizi azaltmayı hedefliyoruz” dedi.
Yeni ürünleri hakkında da bilgi veren Gürsoy, “Belediyeler tarafından yürütülen inşaat ruhsat süreçlerinin dijitalleşmesi kapsamında geliştirdiğimiz yeni ürünümüz PODAS (Proje Onay ve Dijital Onay Sistemi) çok yakında sektör aktörlerinin hizmetine sunulacaktır. Gelecekte de yenilikçi projelerle yazılım alanındaki öncülüğümüzü sürdüreceğimize olan inancımız tamdır” şeklinde konuştu.