“BU MİLLETE KİMSE DİZ ÇÖKTÜREMEZ”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit, Türk Milletine kimsenin diz çöktüremeyeceğini söyledi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. Yıldönümü nedeniyle açıklama yapan Cirit, “Milletimiz 15 Temmuz gecesi canını ortaya koyarak darbeye karşı koymuş ve Türkiye’de bir daha darbe yapılamayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir” dedi.
15 Temmuz hain darbe girişimiyle milletimizin iradesinin hedef alındığını kaydeden Cirit, şunları söyledi: “Türkiye, 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi önce karanlığı, sonra da ortaya konan büyük inanç ve kararlılık ile de aydınlığı yaşamıştır. O gün sıradan bir gün olmaktan çıkarak, her türlü vesayetin ve işgalin reddedildiği, Milli İradenin kazandığı bir gün haline dönüşmüştür. 15 Temmuz yakın tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisidir. Milletimiz tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına sadece ve sadece imanıyla, inancıyla, yüreğiyle dikilmiştir. İradesini vesayet altına almak istenen silahlı darbe girişimini bozguna uğratan Milletimiz, günlerce sokakları meydanları boş bırakmayarak istiklaline ve istikbaline sahip çıkmış, meydanların darbecilere teslim edilmeyeceğini ortaya koymuştur. Bu tür saldırılarla milletimizi bölemeyecek, bayrağımızı indiremeyecek, vatanımızı parçalayamayacak, devletimizi kesinlikle yıkamayacak ve ezanlarımızı asla ama asla susturamayacaklar. Bu ülkenin evlatları Allah’ın izniyle asla diz çökmeyecektir. Ülkemizde 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından belli çevrelerce maşa olarak kullanılan terör örgütleri de doğrudan milletimizin iradesini ve demokrasimize hedef alan saldırılar gerçekleştirmişlerdir.
Bağımsızlığımıza, birlik ve beraberliğimize kastedilen o karanlık 15 Temmuz gecesinde, MHP, milletimizin safında, meydandaydı. MHP vatanımızın istiklaline ve istikbaline sahip çıktı ve bundan sonra da çıkmaya devam edecektir. Bu vesile ile 15 Temmuz’un 1’inci yıldönümünde kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet ve ailelerine sabırlar, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Allah bu millete bir daha böyle karanlık geceler göstermesin.” MESUT GÜLER