ÇINAR MEYDANI SAKİN BİR GÜN GEÇİRİYOR

Denizli’nin en işlek meydanlarından biri olan 15 Temmuz Delikli Çınar Meydanı oldukça sakin bir gün geçirdi. Denizlili vatandaşlar sıcak havanın etkisiylede beraber dışarıda vakit geçirmeyi tercih etmedi.

15 Temmuz Delikli Çınar Meydanı uzun bir aradan sonra ilk defa sessiz ve sakin bir görüntü sergiledi.Akşam saatlerinde ise Çınar Meydanı’nda yoğunluğun artması bekleniyor.

15 Temmuz Delikli Çınar MeydanI’ndaki sakinlikten esnafta nasibini aldı. Çınar Meydanı’ndaki esnaflar uzun süredir bu denli sakinlikle karşılaşmadıklarını dile getirirken, havaların sıcak olmasından dolayıda vatandaşların dışarı çıkmadıklarını ifade ettiler.Denizlili vatandaşların daha çok park ver AVM gibi serin yerleri tercih ettiği gelen bilgiler arasında yer aldı.