Tekstil Ve Giyim Sanayicileri Seçime Gitti

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği'nde (DETGİS) mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Mukaddes Başkaya başkanlığa tekrar seçildi.

MUSTAFA DEĞİRMENCİOĞLU

DETGİS 10. Olağan Genel Kurulu, Denizli Sanayi Odası Müjdat Keçeci Meclis Salonunda gerçekleşti.

İsa Dal'ın divan başkanlığı yaptığı ve tek liste ile gidilen genel kuruldaki oylamada yeni dönem Yönetim Kurulu asil üyeleri; Mukaddes Başkaya, Osman Nuri Kes, Sibel Aysu, Melih Kansız, Aslı Kasapoğlu, Atilla Özdemir, Cevat Akçil, Rafet Zora, Deniz Baltalı, Halil Erdoğan ve Gülcan Mutlubaş olurken, Yaşar Kımıl, Huriye Seda Özyurt, Ebru Sürü Altuntaş, Mert Turgut, Aykut Özer, Şükriye Üstündağ, Doğan Ertuğrul, Mustafa Alpagut, Kazım Kaynak, Mert Sicimli ve Gülbin Yardım yedek yönetimi oluşturdu.

DETGİS yönetim kurulu

DETGİS Yönetim Kurulu Başkanı Başkaya, üyelere duydukları güven için yönetim kurulu adına teşekkür ederek, yeni katılan isimlerin enerjisi ve yeni dönemin heyecanı ile çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. Gelecek dönemde yapılması planlanan projelerden bahseden Başkaya, "Başta Denizli FashionWeek ve Dünya Havlu Bornoz Festivali programlarımız olmak üzere, sektörel gelişimimiz için şehrimize davet edeceğimiz isimler ve programlar üzerine hemen çalışmaya başlıyoruz. Dünyada ve ülkemizde geçirdiğimiz felaketlerin yaralarını hızlıca sarmanın isteği ve ihracatımızla ülkemize katkı sağlama hedefi ile daha sıkı ve çok çalışacağımız bir dönem bizi bekliyor" dedi.

DETGİS Yönetim kurulu