YABANİ ARMUTLAR AŞILANDI

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Denizli Şube Müdürlüğü ekipleri, yaban hayatına katkı sağlaması için korunan alanlardaki yabani armutları aşıladı.

Türkiye'de milli parklarının, tabiat parklarının, sulak alanların ve yaban hayvanlarının korunması amacıyla faaliyet yürüten DKMP Genel Müdürlüğüne bağlı Denizli Şube Müdürlüğü ekipleri, korunan alanlarda yaban hayatına katkı sağlaması için yabani armutlara aşılama çalışması başlattı.

Su yürüme zamanı olan mart-nisan aylarında aşılanan armut ağaçlarının aşıları tutarak filize durdu. Yaprakları büyümeye başlayan aşılarla ilgili paylaşım yapan DKMP Denizli Şube Müdürlüğü, "Yaban hayatına katkı olması için korunan alanlarımızda ki yabani armutları aşıladık, Aşılarımızın bir çoğu baharın gelişi ile tuttu. Emeği geçen personellerimiz tekniker Abdullah Emre Saray ve bilgisayar işletmeni  Hasan Akyürek'e teşekkürler" ifadelerine yer verdi.