BU PİKNİK ALANI GÖRÜLMEYE DEĞER

​​​​​​​Honaz'daki Pınarbaşı Göz Mesirelik Alanı, belediyenin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucu yenilenen yüzüyle nezih ortamda nezih ortamda piknik yapılmasını sağlıyor.

MUSTAFA DEĞİRMENCİOĞLU

Denizli'nin Honaz ilçesinde bulunan Göz Mesirelik Alanı, Honaz Belediyesi'nin yaptığı çevre düzenlemesi ile su kaynağının başında yemyeşil ortamda güzel vakit geçirilecek mekanların başında geliyor.

Emirazizli Mahallesindeki Pınarbaşı Göz Mesireliği, belediyenin gerçekleştirdiği çalışmalarla haftanın her günü piknikçilerin uğrak yeri. Özellikle hafta sonları ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği piknik alanı, su kaynağının başında vakit geçirmek isteyenler için güzel bir ortam.

BU PİKNİK ALANI GÖRÜLMEYE DEĞER

Çevre düzenlemesi yapılan piknik alanı, yeşillikler içerisinde gözü ve zihni dinlendiren bir ortam sağlıyor. Piknikçilerin büyük ilgi gösterdiği doğal güzelliğe sahip alandaki kamelyalarda aileler hoş vakit geçiriyor.

Honaz Belediye başkanı Yüksel Kepenek, Pınarbaşı Göz Mesirelik Alanının gerçekleştirdikleri yeni düzenlemelerle artık daha güzel olduğunu belirterek, "Özellikle sıcak havadan ve şehrin gürültüsünden uzaklaşmak, nezih bir ortamda su sesleri, kuş cıvıltıları arasında vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımızı aileleri ile birlikte bu şirin mesireliğimize bekliyoruz." dedi.