HONAZ BELEDİYESİ ATLI SPOR ETKİNLİKLERİ ALANI OLUŞTURDU

Denizli’de Honaz Belediyesi, ilçenin sportif çeşitliliğini zenginleştirmek amacıyla Atlı Spor Etkinlikleri alanı oluşturdu. At koşuları ve yarışları için özel olarak hazırlanan alanın Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, hizmete açtı.

Honaz Belediyesi, ilçenin sportif çeşitliliğine değer katmak adına gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisini daha ekledi. İlçede uzun süredir beklenen at koşu ve yarışları için özel olarak tasarlanan Atlı Spor Etkinlikleri Alanı, tamamlanarak hizmete açıldı.

İlçede gerçekleştirilecek at koşu ve yarışları için özel olarak tasarlanan alanın açılışını Belediye Başkanı Yüksel Kepenek yaptı. Başkan Kepenek, at binicileriyle bir araya gelerek özel spor etkinlikleri alanının Honaz’a kazandırılmasını değerlendirdi.

HONAZ BELEDİYESİ ATLI SPOR ETKİNLİKLERİ ALANI OLUŞTURDU

AT SEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Başkan Kepenek, yaptığı açıklamada, 'İlçemizin güzelliklerine bir yenisini daha eklemekten mutluluk duyuyoruz. Tamamladığımız Atlı Spor Etkinlikleri Alanı, at severlerin buluşma noktası olacak. İlçemize hayırlı olsun. Bu tür etkinlikler, ilçemizin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak. Hemşehrilerimize güzel hizmetler sunmaya devam ediyoruz” dedi. Başkan Kepenek, ilçenin sportif ve kültürel çeşitliliğine katkıda bulunacak alanın Honazlıların keyifli vakit geçirebilecekleri bir mekân olacağını vurguladı.