ZOLAN’DAN HONAZ ZİYARETLERİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, seçim ziyaretleri kapsamında Honaz’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Osman Zolan, seçim çalışmaları kapsamında Honaz’da vatandaşlarla buluştu.

Ziyaretlere Kaklık Mahallesi’nde başlayan Zolan, Cumhur İttifakı Honaz Belediye Başkan Adayı Ali Semerci ile birlikte ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarının da katıldığı ziyaretler Dereçiftlik ve Kocabaş mahalleleri ile devam etti.

Dereçiftlik Mahallesi’nde inşa edilen Ardıçlı Baba Cemevi ile Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisi’ni de ziyaret ederek bir süre incelemede bulunan Zolan daha sonra Kocabaş Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya geldi, pazaryeri esnafına ziyarette bulundu.

ZOLAN’DAN HONAZ ZİYARETLERİ

Denizli’nin 19 ilçesi 616 mahallesinde hizmet destanları yazdıklarını belirten Zolan, güzel karşılamalarından dolayı tüm hemşehrilerine teşekkür etti. Denizli’yi ve Honaz’ı daha ileri ve güzele götürmek için hep beraber gayret ettiklerini vurgulayan Zolan, “Bugüne dek Honaz’da ve tüm ilçelerimizde birlikte nice güzel işlere imza attık. Yaparsak birlikte yaparız” diye konuştu.