ÇAL’DA BELEDİYE AT ÇİFTLİĞİ KURACAK
Denizli’nin Çal ilçesinde Belediye Başkanı Ahmet Hakan, Hançalar Deresi Piknik Alanı’na modern bir at çiftliği kurulacağını açıkladı. Başkan Hakan, uzmanlarla bölgeyi inceledi, “Verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan, Hançalar Mahallesinde At Çiftliği kuracaklarını duyurdu. Başkan Ahmet Hakan, projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hançalar Deresi piknik alanına at çiftliğimiz için çalışmalarımız başladı” ifadelerini kullandı. Bölgeyi hem sosyal hem de ekonomik açıdan kalkındırması beklenen proje, doğa ile iç içe bir yaşam sunmayı hedefliyor.
Uzmanlarla birlikte piknik alanını gezerek projenin detayları hakkında inceleme yapan Hakan, at çiftliği projesinde bölgenin doğal dokusunu bozmadan modern bir rekreasyon alanı inşa etmeyi planladıklarını söyledi. Proje kapsamında at binme parkurları, çocuklar için etkinlik alanları ve ailelerin vakit geçirebileceği sosyal donatılar yer alıyor.