BULDAN’DA BAŞKANDAN FUTBOLA DESTEK
İlçedeki akademi takımı topbaşı yaptı, Başkan Mehmet Ali Orpak gençlere destek verdi.

Buldan Belediyespor Akademi, ilçe stadındaki örenle topbaşı yaptı. Akademiye kayıtlı 120 genç sporcunun katıldığı etkinlikte, gençlere Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak da destek verdi. Törene Buldan Belediyespor Başkanı Osman Can Duyar, yönetim kurulu üyeleri ile teknik direktörler Halil Baştürkmen ve Sadık Erdil Seyrek katıldı.
İlçede 2010 ile 2017 doğumlu futbolcuları çatısı altında toplayan Buldan Belediyespor kulübü sezonun ilk çalışmalarına da başladı.
Kulüp Başkanı Duyar, gençlerin yaz ve kış dönemlerinde çalışmalara katılacaklarını belirterek, “Yeni sezonda her yaş grubundan takımlarımız liglerde mücadele edecek. Çocuklarımızı akademilerde geliştirerek Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. Çok yetenekli öğrencilerimiz var. İyi bir antrenör ekibimiz var” diye konuştu.