BABADAĞ’DA DUVARLAR ŞENLENDİ
Babadağ’da boş duvarlara ilçenin doğal ve tarihi güzelliklerini anlatan rengarenk resimler yapıldı. Vatandaş bu sanata tam not verdi.
Denizli’nin Babadağ ilçesi girişindeki boş duvarlar renklendi. Sanatçıların ellerinde rengarenk bir görüntüye kavuşan duvarlara, ilçenin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini anlatan resimler yapıldı.
Duvarın yeni hali vatandaşlardan da tam not aldı. Yapılan paylaşımlarda Belediye Başkanı Murat Kumral tebrik edildi, sanatçılara teşekkür edildi.

Kumral da sosyal paylaşım platformlarında renkli çalışmanın görüntülerine yer vererek; “Babadağ bizim en büyük sevdamız. İlçemizin kültürünü, tarihini ve doğal güzelliklerini yansıtan duvar resimlerimizdeki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Babadağ’ımızı hak ettiği estetik ve modern görünüme kavuşturmak için ekip arkadaşlarımızla durmadan çalışıyoruz. Bu güzel eserlerin ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Babadağ’ı birlikte güzelleştiriyoruz” notunu düştü.




