ÇAMELİ BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Çameli Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha hızlı çözümler sunmak için filosuna dört yeni aracı dahil etti.

Çameli Belediyesi, hizmet kalitesini yükseltmek ve çalışmalarını daha etkin şekilde sürdürebilmek amacıyla araç filosunu genişletti. Belediye öz kaynaklarıyla bir yol tuzlama aracı ve bir transitin filoya dahil edildiği, ayrıca Türkiye Belediyeler Birliği tarafından bir adet kepçe ve kamyonetin hibe edildiği bildirildi.

“TOPLAM 4 ARACI HİZMETE ALIYORUZ”

Araçların hizmete alım töreninde konuşan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Bugün hizmete alacağımız 4 aracımız var. Özellikle arkamda görmüş olduğunuz kamyonun 5 özelliği var. Hem tuz atacağız, hem kar küreyeceğiz, hem asfalt atacağız, hem yol süpüreceğiz hem de hafriyat işlerinde kullanacağız. Kendi öz kaynaklarımızla çözdük. Arkadaşlarımızın nakliyesi için bir adet transit aldık. Türkiye Belediyeler Birliği tarafından bir adet kamyonet hibe edildi. Son olarak ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kazıcı ve yükleyici aracımız hibe edildi. Toplam değeri 20 milyon TL. Bu yıl hedefimiz 30 kilometre asfalt atmak. Ben göreve geldiğimde 3 mahalleye hizmet veriliyordu. Büyükşehir olmasıyla birlikte 31 mahalleye hizmet ediyoruz. 13 aracımız vardı şu an 43 aracımız oldu. Sanırım bu araçların 20 tanesi hibe olarak bizlere geldi” ifadelerini kullandı.

Araçların tanıtımı sonrasında dualar okunarak kurban kesildi ve tören sona erdi.