BAŞKAN TATIK’TAN ŞAMPİYON SPORCULARA TEBRİK

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Türkiye ve uluslararası organizasyonlarda derece elde eden Tavas Belediye Spor Kulübü sporcularını belediyede ağırlayarak başarılarından dolayı tebrik etti.

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elde ettikleri başarılarla ilçenin gururu olan Tavas Belediye Spor Kulübü sporcularını belediyede misafir etti. Başkan Tatık, çeşitli branşlarda Türkiye dereceleri elde eden sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

TÜRKİYE DERECESİ ELDE EDEN SPORCULAR TEBRİK EDİLDİ

Ziyarette, Dart Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu olan Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi öğrencileri Osman Sarıkoyuncu, Yusuf Bosun ve Aytaç Şimşek tebrik edildi. Dart Genç Kızlar Türkiye Üçüncüsü olan Tavas Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Hiranur Ozgan, Zeynep Berra Arcan, Yasemin Honluk, Elif Dilara Davulcu ve Belinay Taşsöz de başarılarından dolayı kutlandı.

Floor Curling Genç Kızlar Türkiye Üçüncülüğü elde eden Tavas Anadolu Lisesi öğrencileri Yağmur İster ve Ebrar Noyan ile Floor Curling Yıldız Erkekler Türkiye Üçüncüsü olan Tavas Hacı Ali Bilal Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri Süleyman Erdem Öğünç, İbrahim Veli Akış ve Muhammet Eray Bilgin de tebrik edilen sporcular arasında yer aldı. Ayrıca Dart Kulüpler Türkiye Şampiyonu Elif Asya Erdem, Dart Kulüpler Türkiye İkincisi Mehmet Efe Urlu ile Dart Kulüpler Türkiye Üçüncüleri Elifnaz Türküstün, Süleyman Emre Çiyancı ve Aslıhan Onuk da başarıları dolayısıyla kutlandı.

ULUSLARARASI BAŞARILAR GURUR YAŞATTI

Başkan Kadir Tatık, milli takım formasıyla Türkiye’yi temsil eden sporcuların uluslararası başarılarına da dikkat çekti. Dünya Dart Şampiyonası’nda dünya ikinciliği elde eden Osman Sarıkoyuncu ve Aytaç Şimşek ile Slovakya’da düzenlenen Avrupa Dart Şampiyonası’nda Avrupa şampiyonu olan ve Open kategorisinde Avrupa üçüncülüğü elde eden Elif Dilara Davulcu’ya özel tebriklerini iletti.

“TAVAS ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR”

Başkan Tatık, ilçeye bu gururu yaşatan sporculara teşekkür ederek, “İlçemize bu gururu yaşatan tüm sporcularımıza, ailelerine, öğretmenlerimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz. Tavas sporda yükselmeye, şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor” ifadelerini kullandı.