ÇAMELİ’YE 28 MİLYONLUK DİYALİZ MERKEZİ

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çameli’de yapımına başlanan Diyaliz Merkezi’nin 28 milyon TL bedelle gerçekleştirilen ihale kapsamında ilçeye kazandırıldığını açıkladı.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çameli’de yapımına başlanan Diyaliz Merkezi’ne ilişkin açıklamada bulundu. Özkan, merkezin 28 milyon TL bedelle gerçekleştirilen ihale kapsamında ilçeye kazandırıldığını ifade etti. Çameli’de hâlihazırda 28’in üzerinde diyaliz hastası bulunduğunu belirten Özkan, merkezin hizmete girmesiyle hastaların tedavi için Denizli’ye veya çevre illere gitmek zorunda kalmadan sağlık hizmetine kendi ilçelerinde ulaşabileceklerini söyledi. İhale kayıtlarına ilişkin yayımlanan sonuç ilanında ise Çameli Devlet Hastanesi Diyaliz Binası yapım işinin sözleşme bedeli 28 milyon 672 bin 200 TL olarak yer alıyor.

“SAĞLIK HİZMETİNİ YERİNDE SUNAN BİR HİZMET ANLAYIŞINA ULAŞTIK”

Geçmişte diyaliz hastalarının tedavi için uzun ve yorucu yolculuklar yapmak zorunda kaldığını belirten Özkan, gelinen noktada vatandaşların evlerinden alınarak sağlık hizmetinin yerinde sunulduğu bir hizmet anlayışına ulaşıldığını ifade etti. Çameli’nin sağlık altyapısını güçlendirecek yatırımın ilçeye kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Özkan, Diyaliz Merkezi’nin Çameli ve ilçe sakinleri için hayırlı olmasını diledi. Çameli’de yapımı süren merkezin 10 cihaz kapasitesiyle planlandığı ve tamamlanmasıyla diyaliz hastalarının ilçe dışındaki sağlık merkezlerine ulaşım ihtiyacının azaltılmasının hedeflendiği daha önce açıklanmıştı.