BULDAN’DA TOKİ KONUTLARI İNŞAATINA BAŞLANDI

Denizli’nin Buldan ilçesinde TOKİ tarafından yapılacak 2. Etap konutların inşaatına başlandı. Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 112 konut, 2 işyeri ve çocuk parkından oluşan inşaatın 400 iş gününde tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Sosyal konut projesi kapsamında Buldan’a yapılması planlanan 2. Etap TOKİ konutlarının inşaatına başlandı.  Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  MHP İlçe başkanı İbrahim Aksüt, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ali Özak  ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Yeni Mahalle’de inşaatına başlanan TOKİ Konut alanında incelemelerde bulundu.
TOKİ Konutlarının Tokal Grup tarafından inşaatına başlandığını ve 400 iş gününde tamamlanmasının planlandığını açıklayan Başkan Şevik, “ İlk  başkanlık dönemimde  2011-2012 yıllarında sosyal ve afet konutlarından oluşan  1.Etap  TOKİ konutlarını 11 ay gibi kısa sürede  tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmişti.  Bugün de 2. Etap TOKİ sosyal konut inşaatına başladık. 400 gün gibi kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Meclis kararı ile belediyemize ait 12 bin 334 metrekarelik alanı TOKİ’ye bedelsiz olarak tahsis ettik.  1. Etap TOKİ Konutlarının hemen yanına inşaatına başlanan 2. Etap sosyal konut projesi, 112 konut, 2 mağaza ve çocuk oyun parkından oluşuyor” dedi.

Başkan Şevik, TOKİ konutlarının, ihtiyaç sahibi ailelerin bir ev sahibi olması açısından önemli olduğu gibi kentsel dönüşüm açısından da çok önemli olduğunu vurgulayarak,  konutların ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.