ACIPAYAM BELEDİYESİ YATIRIMLARINI GİRENİZ VADİSİ'NE YOĞUNLAŞTIRDI

Acıpayam Belediyesi, Kelekçi'de dere yataklarının ıslahı, mahalleye yeni hizmet binası yapımı, Acıpayam-Kelekçi yolunun iyileştirilmesi yatırımlarıyla Gireniz Vadisine büyük önem veriyor. 

Acıpayam Belediyesi, büyük önem verdiği Gireniz Vadisindeki Kelekçi'de hizmet atağına geçti. Bölgedeki dere yataklarının ıslahına önceleyen belediye, mahallede eski belediye binasının yerine yeni hizmet binası yapacak. Dalaman Çayındaki kirliliğin önüne geçilmesi hedeflenen bölgede Acıpayam-Kelekçi yolunun yapımına da ağırlık verilecek.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Kelekçi Mahallesi'ni ziyaret ederek, belediyenin bölgedeki çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu. Kelekçi'yi Acıpayam merkezi gibi düşündüklerini ifade eden Şevkan, "Etrafındaki köylerimizin merkezi orası. Pazarı çok büyük. Her yönüyle ele alıyoruz. Bu günlerde imar revizyon çalışması yapıldı, Büyükşehir Meclisinden geçti. Yakında 18. madde yapılacak. Dere yataklarının ıslahı üzerinde yoğun çalışmalarımız bulunuyor. Bu arada deprem bölgemizin yoğun acı ve ihtiyaçları nedeniyle Acıpayam-Kelekçi yolumuzu biraz askıya aldık, fakat unutmadık. Bundan sonraki çok yoğun şekilde ısrarcı olacağız. Çayımızın kirliliği konusunda ise ne denirse haktır. Bu konuda da kararlı tutumumuzu sürdürüp artık sonuç almak istiyoruz" dedi.

Kelekçi'ye hizmet binası yapılacağını bildiren Şevkan, "Bugün arkadaşlarımızla 1980'li yıllarda yapılan ve depremsellik olarak bakıldığında sıkıntılı olan belediye binamızın yerine yapılacak olan bodrum kat zeminde iş yerleri 1. vee 2. Katlarda düğün salonu ve misafirhane gibi hizmet alanlarının olacağı yeni projemizi yerinde değerlendirdik. Bize eşlik eden sevgili muhtarım ve teknik çalışma arkadaşlarımla birlikte değerlendirme yaptık. Şimdiden Kelekçi'mize hayırlı olsun" ifadesini kullandı.