ACIPAYAM'DA KAYMAKAM VE BAŞKAN ÇÖP TOPLADI

Acıpayam Belediyesi'nin 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği etkinlikte Kaymakam Mustafa Gürbüz ve Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, okul duvarına resim yaptı, ormanlık alanda çöp topladı.

Acıpayam Belediyesince, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında ilçede çeşitli aktiviteler düzenlendi. Ucarı Göletinde düzenlenen etkinlikte göletin temizliği yapıldı, balıklar beslendi. Burada düzenlenen törende Bağımsız Sıfır Toplayıcılarına yelekleri ve kimlikleri teslim edildi.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Acıpayam Belediyesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi Çevre Kulübü ve Resim Kulübü iş birliğinde okul duvarında "Temiz Dünya, Temiz Çevre" sloganlı resim çalışması yapıldı.

Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şenkan ve Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mehmet Fatih Namık Öztürk'ün katılımı ile okul duvarında hazırlanan resim çalışması tamamlandı.

Daha sonra Temiz Dünya, Temiz Çevre sloganı kapsamında çevre temizliğinin önemine dikkat çekmek amacıyla ormanlık alanda çöp toplama etkinliği düzenledi. Etkinliğe Acıpayam Kaymakamı Gürbüz, Acıpayam Belediye Başkanı Şevkan ve Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Öztürk, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.