ECE MUMAY’DAN DAVET VAR!

​​​​​​​Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Çivril Nilüfer Şenliği’nin ikincisi, 24-25 Haziran’da yapılacak. Şenlik kapsamında Çivril’de sahne alacak ünlü sanatçı Ece Mumay, herkesi konsere davet etti.

Çivril Nilüfer Şenliği’nin ikincisi, 24-25 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Çivril Belediyesi tarafından organize edilen şenlik Beydilli Mahallesi'ndeki Nilüfer Parkı’nda gerçekleştirilecek. İki gün sürecek şenlik, paraşüt gösterilerinden törenlere, halk oyunlarından fotoğraf sergilerine kadar çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Şenlik kapsamında 25 Haziran’da Müzik Öğretmeni Emre Dayıoğlu ve Uğur Gönül sahne alacak. Şenliğin ikinci günü olan 26 Haziran’da ise ünlü sanatçı Ece Mumay konseri yapılacak.

“HERKESİ BEKLİYORUZ”

Şenlikler öncesinde açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Niyazi Vural, “İlçemizde 24-25 Haziran’da düzenlenecek olan Çivril 2. Nilüfer Şenliği’nde sizleri de aramızda görmekten büyük onur duyarız” diye konuştu. Sosyal medya hesabından mesaj yayımlayan ünlü sanatçı Ece Mumay; “25 Haziran Pazar günü, Çivril Işıklı Gölü Nilüfer Şenliklerinde güzel bir konserimiz olacak. Herkesi bekliyoruz. Bizler çok heyecanlıyız” dedi.