BAŞKAN ŞEVİK ANKARA’DA YATIRIMLARI TAKİP ETTİ

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Ankara temasları doğrultusunda Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile İller Bankası’nı ziyaret ederek ilçede yapılacak projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  Ankara’da çeşitli temaslarda bulunarak bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Şevik, ilk olarak Spor Toto Teşkilat Başkanlığını ziyaret ederek,  ilçeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili teşekkür etti, yeni projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Geçtiğimiz yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan protokol kapsamında,  çim yüzeyli ilçe stadının sentetik çim yüzeye dönüştürülmesi,  toprak yüzeyli Yenicekent Mahalle stadının sentetik çim yüzeye dönüştürülmesi ve tribünlerinin yenilenmesi çalışmalarının yanı sıra 5 mahalleye 5 halı saha kazandırılmış, ayrıca 5 mahalleye de basketbol ve voleybol sahaları yapılmıştı.  Başkan Şevik,  “Spor Toto Teşkilat Başkanlığını ziyaret ederek  ilçemize yapılan yatırımlarla ilgili teşekkür ettik.  Ayrıca yeni projelerimizi görüşerek istişarelerde bulunduk.  İlçemize yeni yatırımlar kazandıracağız” diyerek müjde verdi.

Ankara temasları kapsamında İller Bankasını Genel Müdürlüğünü de ziyaret ettiklerini belirten Şevik,  “EYT kapsamında çok sayıda personelimiz emekliye ayrıldı.  İlbank Genel Müdürlüğünde emekli personellerimizi mağdur etmemek için bazı taleplerimizi gündeme getirdik” diye konuştu.