ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANI ŞEVKAN'DAN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçedeki şehit aileleri ile gazilere ziyarette bulundu.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, göreve geldiği 2009 yılından bu yana bayramlarda şehit ailelerini ziyaret geleneğini bu yıl da devam ettirdi. Şevkan, Kurban Bayramı dolayısıyla Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz ve diğer ilçe protokolü ile Dodurga Mahallesinde Şehit J. Onbaşı Şeref Tay'ın ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Yumrutaş Mahallesinde Gazi Mevlüt Akşit ve ailesini ziyaret eden Şevkan "Kahraman gazilerimizin her daim yanındayız. Kahraman gazimiz Mevlüt Akşit ve ailesini ziyaret ederek, bayramlarını tebrik ettik. Saygıdeğer gazimize sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyorum." ifadelerini kullandı.

"Şehit aileleri, bu vatan için kahraman evlatlar yetiştiren en değerli emanetlerimizdir." diyen Şevkan, "Aliveren Mahallemizdeki şehitlerimiz, Şehit Jan. Er Bayram Karul ve Şehit  Jan. Er Abdullah Onay evlatlarımızın ailelerini her bayram olduğu gibi ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettik. Hakları ödenmeyecek olan siz değerli büyüklerimize Rabbim uzun ömürler versin. Pınarbaşı Mahalle Muhtarımız Hüseyin Deniz ile birlikte Şehit Piyade Er Bekir Salan evladımızın ailesinin bayramlarını kutladık. Yeşilyuva Mahallemizde şehidimiz Piyade Er Şemsi Yılmaz evladımızın değerli ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladık." dedi.

Şevkan, şehit ailesi ziyaretlerinizi Kırca Mahallesinde Şehit Uz.Jan.Çvş. Fatih Doğan’ın ailesi ile Alaattin Mahallesinde Şehitler Remzi Avcı ve Ömer Acımaz’ın ailelerini ziyaretle sürdürdü.