KIZILCABÖLÜK FESTİVALİ 27. KEZ DÜZENLENİYOR

Denizli'nin en uzun soluklu etkinliklerinden biri olan Geleneksel Kızılcabölük Kültür Sanat Tekstil ve Moda Festivali, bu yıl 27. kez düzenleniyor. 7-9 Temmuz tarihleri arasında yapılacak festivalde konserler, keşkek ikramı,  sağlık taraması, kan bağışı ve farklı etkinlikler gerçekleştirilecek.

Tavas Kaymakamlığı, Tavas Belediye Başkanlığı ile Kızılcabölüklüler Koruma Dayanışma Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı'nın işbirliğinde bu sene 27.'si yapılacak Geleneksel Kızılcabölük Kültür Sanat Tekstil ve Moda Festivali, 7-9 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.

Kızılcabölüklüler Vakfı'nın kuruluşunun 25. yıl dönümünün de kutlanacağı festival, Çarşı Meydanında 7 Temmuz Cuma günü saat 18.00'de saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile açılacak. Ardından halk oyunları ekibinin gösterisi ile devam edecek festivalde saat 21.00'de Ferdi Solmaz ve Klarnetçi Aycan konseri var.

 

FİNALİ HÜSEYİN KAĞIT YAPACAK

Çarşı Meydanında gerçekleştirilecek etkinliklerde 8 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00'de Ümmü Erbil, saat 22.30'da Fatih Paşaoğlu Birinci Kat Grubu konser verecek. Festivalin son günü saat 10.00'da Ahmet Sami Uslu Mesire ve Dinlenme Alanında "İki Kaşık, Bir Tabak" Keşkek Hayrı ve Mevlid-i Şerif programı ile başlayacak. İhtiyaç stantlarının olacağı festival süresince, lunapark, Hanife Ahmet Paralı Yöresel El sanatları ve Tekstil Müzesi, Müftüler Müzesi açık olacak. Sağlık taraması, kan bağışı, çeşitli etkinlikler ve sosyal faaliyetler aralıksız devam edecek. Festival pazar akşamı saat 21.00'de Çarşı Meydanında Hüseyin Kağıt konseri ile tamamlanacak.