DEPREM BÖLGESİNDE GÖREV YAPAN ORMANCILARA BAŞARI BELGESİ

Deprem bölgesinde görevlerini tamamlayıp dönen Çameli Orman İşletme Şefliği personeline başarı belgesi verildi. Belegeleri veren Kaymakam Kübra Eroğlu, "Gösterdiğiniz çaba, azim ve yardımsever duruşunuz ile depremzede vatandaşlarımıza verdiğiniz destekten dolayı tebrik ediyorum" dedi. 

Çameli Orman İşletme Şefliği personeli, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler sonrasında Denizli Valiliği tarafından bölgede görevlendirildi.  Bölgede kendilerine verilen görevi yerine getirerek Denizli’ye dönen Orman İşletme Şefliği personeli, depremin etkilemiş olduğu bölgelerde yapmış oldukları görev süresince gösterdikleri çaba, azim ve yardım sever duruşlarından dolayı başarı belgesiyle onurlandırıldı. 

Başarılı personellere belgeleri, İlçe Kaymakamı Kübra Eroğlu tarafından takdim edildi. Çameli Orman İşletme Şefliği personellerini kutlayan İlçe Kaymakamı Eroğlu, “Depremin etkilemiş olduğu bölgelerde yapmış olduğunuz görev süresince gösterdiğiniz çaba, azim ve yardımsever duruşunuz ile depremzede vatandaşlarımıza moral ve güç vermiş olmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum” dedi.