BABADAĞ’DA ÇEYİZLER SANDIKTAN ÇIKTI

Babadağ Belediyesi tarafından düzenlenen Babadağ Tanıtım Günleri, El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivali, 350 kadın girişimci ve çok sayıda vatandaşın yoğun katılımıyla başladı. Çeyiz Sandığından Sokağa Projesi ile motiflerle süslenen sokağın açılışı yapılan festivale katılanlar, Gökçe konseri ile keyifli anlar yaşadı.

Sabahın erken saatlerinde stantlardaki yerini alan kadın girişimciler birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünlerini Babadağ’da sergiledi. Festivalin açılışına TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli Milletvekilleri  Şeref Arpacı ve Sema Silkin Ün, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, ilçe başkanları, parti üyeleri, muhtarlar ve meclis üyeleri katıldı.

ALİ ATLI GÜLİZAR BİÇER KARACA

ÇEYİZLER SANDIKTAN ÇIKTI

Kortej yürüyüşü ile başlayan Babadağ Tanıtım Günleri, El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivali, bando takımı, yöresel halk oyunları, modern dans gruplarının gösterileri ile devam etti.  Pamukkale Üniversitesi Resim Bölümü işbirliği ve Ümit Yelin katkılarıyla hazırlanan Çeyiz Sandığından Sokağa Projesi ile geleneksel motiflerin resmedildiği sokağın açılışı yapıldı. Sokağın açılış Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ile birlikte açılışa katılan milletvekilleri il bakanları ve belediye başkanları birlikte yaptı.

GÖKÇE

BABADAĞ’DA GÖKÇE RÜZGARI ESTİ

Festivalin ilk gününde farklı etkinlikler ile hem çocuklar hem de aileleri doyasıya eğlendi. Festival boyunca workshop eğitimleri ile hem kadınlar hem de çocuklar el sanatlarını öğrenme fırsatı buldu. Festivalin ilk gününde sahneye Gökçe çıktı. Hit olmuş şarkılarının yanı sıra sürpriz coverları ile Babadağlıları coşturan  Gökçe, enerjik sahne performansıyla dikkat çekti. 

BABADAĞ

350 KADIN GİRİŞİMCİMİZ KATILDI

Hem yetişkinler hem de çocuklar için daha önce yapılmayan bir konsept hazırladıklarını belirten Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Büyük bir heyecan ile haftalardır hazırlık yaptığımız Babadağ Tanıtım Günleri, El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivalimiz başladı.  Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza, kadınlarımıza ve vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Festivalimize 350 kadın girişimcimiz katılım sağladı. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızda yoğun bir ilgi gösterdi.  Bizim için oldukça kıymetli olan Çeyiz Sandığından Sokağa Projemizin  lansmanını gerçekleştirerek sokağımızın açılışını yaptık” dedi.

BABADAĞ FESTİVAL