BAŞKAN ŞEVKAN’IN BAŞKENT ÇIKARMASI

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, İmar ve Şehircilik Müdürü Halit Güler ve İnsan Kaynakları Müdürü Akif Sözer ile birlikte bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan’ın iki gün süren başkent ziyaretlerine Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Halit Güler ile İnsan Kaynakları Müdürü Akif Sözer eşlik etti. İlk olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Acıpayamlı Emin Özkan’ı ziyaret eden Şevkan, ilçede yapılması planlanan kültürel ve sosyal etkinlikler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

TOKİ BÖLGESİ’NİN AYRILMASI KONUŞULDU

Kültür ve Turizm Bakanlığı Stratejik Planlama ve Koordinasyon Daire Başkanı  Pervin Oymak’ı ziyaret eden Şevkan, ilçedeki TOKİ Bölgesi’ni Acıpayam Merkeze bağlayacak yol ile Oğuz ve TOKİ Bölgesi’nin ayrı birer mahalle olabilmeleri konusunda görüşmeler gerçekleştirdi.

İPEK’E KİTAP TEŞEKKÜRÜ

Şevkan’ın bir sonraki durağı Acıpayam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2021 yılı Eylül ayında hayata geçirilen Hasan Tahsin Akıncı Gezici Kütüphanesi projesi konusunda çok sayıda kitap hediye eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim Yayın İşleri Şube Müdürü Atila İpek oldu. Şevkan, Acıpayamlı çocuklar adına kendisine teşekkür etti.

YILDIZ’A KONUK OLDU

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve önceki dönem AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyen Şevkan, ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Müdürü Prof.Dr.Süleyman Şahin ve Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Ayvazoğlu ile Acıpayam’daki sahalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

BABA DOSTU DİNDAR’A ZİYARET

Ankara ziyaretlerinde ilçede yapılacak olan yatırımlar konusunda yoğun görüşmeler gerçekleştiren Şevkan, Diyanet İşleri Başkanlığı’nda görev yapan Celil Mahir Dindar’ı ziyaret etti. Dindar, Şevkan’a kitap hediyelerinde bulundu. Ankara ziyaretlerinin son durağı, ÖSYM Başkanlığı oldu. ÖSYM Başkanı Prof.Dr.Bayram Ali Ersoy’u makamında ziyaret eden Hulusi Şevkan, ÖSYM’nin geleceğe damga vuracak gençlere üniversitelerin kapısını aralayacak sınavı ve birçok sınavı yapan saygın bir kurum olduğunu ifade etti.