TAVAS FESTİVALİ'NE ÜNLÜ YAĞDI

Tavas 5. Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali'nde birbirinden ünlü sanatçılar sahne aldı ve kültürel etkinlikler düzenlendi. 

Tavas 5. Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali, 27-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi. Festival boyunca birbirinden ünlü sanatçılar sahne aldı ve kültürel etkinlikler düzenlendi. Festivalin ilk günü, Ali Kınık, ikinci gün pop müziğin sevilen ismi Simge, üçüncü gün Mustafa Ceceli ve son gün de Hakan Altun sahne aldı.

BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ ANLAR YAŞANDI

Festivalin en ilgi çeken anlarından biri, Mustafa Ceceli'nin sürpriz zeybek gösterisi oldu. Mustafa Ceceli, zeybek kıyafeti giydi ve zeybek oyunu sergiledi. Ceceli'nin Zeybek oyunu  seyircilerden büyük alkış aldı. 

Festival boyunca yüzlerce esnafın açtığı stantlar, yöresel ürünlerin tanıtımını sağlarken, şehir içi ve şehir dışından gelen binlerce insan, Tavas'ın zengin kültürünü deneyimlemek için bir araya geldi.

“TAVAS'IMIZIN ZENGİN KÜLTÜREL MİRASINI BİR KEZ DAHA TANITTIK” 

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, yaptığı açıklamada, “Bu yıl düzenlediğimiz 5. Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali'ne gösterdiğiniz büyük ilgi ve katkılarınız için hepinize teşekkür ederim. Tavas'ımızın zengin kültürel mirasını bu festivalle bir kez daha tanıttık. Sanatın gücüyle bir araya gelerek Zeybekler Diyarımızda festival coşkusunu doyasıya yaşadık. Katılan tüm sanatçılarımıza ve siz değerli misafirlerimize minnettarız. Daha nice festivallerde birlikte olmak dileğiyle” dedi.