ÖZBAŞ TERCİH DANIŞMANLIK MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre tercih yapacak üniversite adaylarına destek olmak amacıyla Tercih Danışmanlık Merkezi'ni ziyaret etti. Bu yıl da üniversite adaylarına ücretsiz tercih danışmanlığı ve rehberlik hizmeti sunan Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, gençlerin en doğru tercihi yapmalarına yardımcı oluyor.

Öğrencilerin puanları, yetenekleri ve beklentilerine uygun olarak en uygun tercihi yapmalarına destek olacak uzman eğitim danışmanları, merak edilen konular hakkında da bilgilendirme yapıyor. Belediye Başkanı Özbaş, gençlerle bir araya gelerek sohbet etti ve tercih süreciyle ilgili desteklerini ifade etti.

Başkan Özbaş, tercih dönemlerinin gençlerin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirtti ve bu süreçte onları yalnız bırakmayacaklarının altını çizdi. Sarayköy Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sunulan rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinin gençleri doğru yönlendirmek için olduğunu ifade etti.

YKS Tercih Danışmanlık Merkezi'nden yararlanan gençler de aldıkları hizmetten memnun olduklarını ifade etti. Puanlarına göre en uygun tercihleri belirlemek konusunda yardımcı olan danışmanlık hizmeti sayesinde tercihlerini daha kolay bir şekilde yapabileceklerini belirtti. Öğrenciler, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.