BAŞKAN KEPENEK'İ İSYAN ETTİREN MANZARA!

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Kocabaş Mahallesi'ndeki kapalı pazaryerinde bulunan lavabolara zarar verilmesine isyan ederek, kırılan malzemelerin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Honaz İlçesine bağlı Kocabaş Mahallesi'ndeki kapalı pazaryerinde bulunan lavabolar, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı. Bazı lavabolar yerlerde sürünürken, pisuvarların da kırılarak, zarar verildiği görüldü. Lavabonun kapalı olan tavan kısmı da verilen zarardan nasibini aldı. Binbir emekle yapılan tavan ve çatının bir kısmı sökülerek maddi zarar oluşturuldu.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, gördüğü manzara karşısında verilen zarara isyan ederek, parçalanan malzemelerin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Başkan Kepenek, yaptığı açıklamada, "Değerli Honazlılar, kamuya açık alanlarda bulunan ve vatandaşlarımızın hizmetinde olan yerler Honazımıza yani hepimize ait. Maalesef bu kullanım alanlarına tüm uyarılarımıza rağmen zarar verilmeye devam ediyor. Belediye olarak buraların bakım ve tamiri, tefrişatı ve düzeni tarafımızca yapılmaktadır. Bunlarında bir mali yükümlülüğü çıkmaktadır. Buralara harcadığımız masrafları çocuk parkı, yeşil alan ve çeşitli yardımlarda kullanmamız sizce de doğru olmaz mı? Takdir siz kıymetli halkımızın..." ifadelerine yer verdi.