BULDAN'A YENİ YAŞAM ALANI: ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, merkez ve kırsal mahalleleri ziyaret ederek belediye yatırımlarını yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Duran Çeşmesi mevkiinde devam eden Alparslan Türkeş Parkı'nı da inceleyen Başkan Şevik, 29 Ekim'de açılacağı müjdesini verdi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ilçe genelinde devam eden belediye yatırımlarını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Fen İşleri Müdürü Adil Cabaroğlu'nun eşlik ettiği ziyarette, ilk olarak Duran Çeşmesi Mevkii'ndeki Alparslan Türkeş Parkı'nı inceledi ve parkın açılış tarihini duyurdu.

29 EKİM'DE HİZMETE GİRECEK

Denizli’nin adı yeşille anılan ilçelerinden olan Buldan'a yeni alanlar kazandırmak için çalışmalarına devam eden Başkan Şevik, Buldan Belediyesi tarafından projelendirilen ve yapımına başlanan Alparslan Türkeş Parkı'nda çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, "Duran Çeşmesi mevkiinde başlattığımız Alparslan Türkeş Parkı, Buldan'ın prestij alanlarından biri olacak. Burası, vatandaşlarımızın hem düğün, sünnet gibi merasimlerini gerçekleştirebilecekleri hem de ailelerin çocuklarıyla hoşça vakit geçirebilecekleri, dinlenebilecekleri yeni bir yaşam alanını ilçemize kazandırmış olacak" dedi.

Başkan Şevik, Alparslan Türkeş Parkı'ndaki eksikliklerin bir an önce tamamlanması için ekiplere talimat verdi ve "Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümünü kutlayacağımız 29 Ekim'de burayı halkımızın hizmetine açmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

BAŞKAN ŞEVİK, 1 GÜNDE 6 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ

Alparslan Türkeş Parkı'ndaki incelemelerin ardından Bölmekaya, Bozalan, Derbent, Hasanbeyler, Gülalan ve Dımbazlar mahallelerini ziyaret eden Başkan Şevik, belediye yatırımlarını yerinde inceledi. Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek mahallelerin eksikliklerini yerinde tespit eden Başkan Şevik, belediyeciliğin sahada yapılması gerektiğini vurgulayarak, "Halkımız için halkımızla hizmet için yola çıktık. Doğru kararları alabilmek için sürekli sahada olmamız gerekiyor. Günün yarısını sahada geçiriyoruz. Özellikle hizmet bakımından eksik olan mahallelerde pozitif ayrımcılık yaparak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Halkımızın gönlünü kazanarak yaşam kalitelerini yükseltmek için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.