İLKÖĞRETİM HAFTASI BULDAN’DA KUTLANDI

Denizli’nin Buldan ilçesinde İlköğretim Haftası kapsamında Alanyazı Meydanı'nda tören düzenlendi. Güngör Cerit Cumhuriyet İlkokulu’nda devam eden törende okul öğrencileri yeni arkadaşlarına çiçek verdi.

İlköğretim Haftası kapsamında Alanyazı Meydanı'nda düzenlenen tören,  İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Vural’ın  çelenk sunmasıyla başladı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Güngör Cerit Cumhuriyet İlkokulu’nda devam etti. Törene, son kararnameyle Buldan’a atanan Kaymakam Turan Erdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,  eğitim yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

İLKÖĞRETİM HAFTASI BULDAN’DA KUTLANDI

MİNİK KARDEŞLERİNİ ÇİÇEKLERLE KARŞILADILAR

Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Müdür Yardımcısı Veli Öz’ün günün önlem ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler,  okudukları şiirler ve sundukları ront gösterisi ile büyük beğeni aldı.  Okula yeni başlayan minik kardeşlerine çiçek takdim ederek hoş geldiniz diyen öğrenciler, daha sonra  “Bu Bayrak” adlı türkü eşliğinde, öğretmenleri tarafından tutulan ay-yıldızlı Türk bayrağının altından geçerek sınıfları doldurdu. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Kaymakam Turan Erdoğan ile Belediye Başkanı Mustafa Şevik, öğrenci ve öğretmenlerin yeni eğitim-öğretim yılını kutladı, başarılar diledi.

İLKÖĞRETİM HAFTASI BULDAN’DA KUTLANDI

“BELEDİYE OLARAK EĞİTİME DESTEK VERİYORUZ”

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, öğrenciler ve öğretmenler başta olmak üzere tüm eğitim camiasının yeni eğitim ve öğretim yılını kutlayarak başarılar diledi. Başkan Şevik, “Eğitim ve öğretim sadece kurumların değil, sosyal hayatın en önemli parçasıdır. Aile ortamından başlayan eğitim ve öğrenme süreci her ne kadar okullarımızda kıymetli öğretmenlerimizin aydın ve çağdaş fikirleri ışığında üst noktaya çıkartılsa da toplumumuzdaki her bireyin bir çocuğun eğitim ve öğretim sürecinde sorumluluğu vardır. Buldan Belediyesi olarak imkanlarımız doğrultusunda eğitime destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi.