HONAZ PARKLARINA YENİ SPOR ALETLERİ

Yaz aylarını yeni park yapımı ve yenilenme çalışmalarıyla sürdüren Honaz Belediyesi, parklardaki oyun gruplarının bakım ve tamirini yaparken diğer yandan da ihtiyaç olan kısımlara spor aletleri monte ediyor.

Yaz aylarında park çalışmalarına hız veren Honaz Belediyesi, park sayısına yenilerini eklerken, mevcut parklarda bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalara ek olarak ihtiyaç olan parklara fitness aletleri kuran belediye ekipleri, eskimiş olanları da yeniliyor. Belirlenen ihtiyaç durumuna göre çalışmalar sürdürülürken, yeni kondisyon ve fitness aletleri Honazlılara eskisinden daha büyük keyifle spor yapma imkanı sunuyor.

HONAZ PARKLARINA YENİ SPOR ALETLERİ

 ZİNDE OLMAK İSTEYENLERE OLANAK SAĞLIYOR

Yeni spor aletleri, kondisyonunu iyi tutmak ve zinde olabilmek isteyen vatandaşlara güzel olanaklar sağlıyor. Evlerinin yanı başında açık hava keyfiyle spor yapmak isteyenler için bacak ağırlık ve güçlendirme, çiftli salınım, kol-bilek-omuz çalıştırma, mekik, vücut geliştirme ve pedallı esneme aletleri bulunuyor. Step ve bel çevirme, ikili maraton yürüme aleti, eliptik bisiklet ile sırt masaj aletleri de spor keyfini tamamlıyor.

HONAZ PARKLARINA YENİ SPOR ALETLERİ

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Göreve geldiği günden bu yana kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için çaba sarf eden  Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; “İlçe merkezi ve mahallelerimizde park alanı olduğu halde atıl durumda olan alanları yeniden elden geçirdik. Buraları yeşil alana dönüştürdük. Bazı parklara halkın spor yapabilmesi için spor aletleri de yerleştirdik. Honaz Merkez’deki Tekeli Kavşağı, Çayboğazı Mevkii’nde yeşil alanlar oluşturduk. Kaklık Mahallemizde de yeni bir park oluşturduk. Mahallelerdeki mevcut parkları de elden geçirdik. Çocuk oyun alanlarında düzenli olarak bakımlarını sağladık. Halkın hem fiziki hem ruhsal sağlığı için çalışmalarımız devam edecek. Yeni spor aletleri ve yeşil alanlarımız halkımıza hayırlın olsun” dedi.