SARAYKÖY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME 9 YILDIR TAM DESTEK

Eğitimin destekçisi Sarayköy Belediyesi, 2014 yılından bu yana okulların mevcut koşullarının daha iyi hale gelmesi için çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca belediye bünyesinde verilen ücretsiz kurslar ile hem öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlıyor hem de ailelerin bütçelerini rahatlatıyor.

İlçedeki okulların mevcut koşullarının daha iyi hale gelmesi için çalışmalarına devam eden Başkan Özbaş, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çalmasıyla birlikte okul ziyaretlerine başladı. Öğrencilerin yoğun sevgisiyle karşılaşan Özbaş, her zaman yanlarında olacaklarının sözünü verdi.

SARAYKÖY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME 9 YILDIR TAM DESTEK

İlçedeki tüm okullara destek verdiklerini ve ihtiyaç duyulan noktalarda eğitim seviyesini daha ileri seviyeye yükseltmek için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Belediye Başkanı Özbaş, “ Bir belediyenin yapması gereken çalışmalarının yanında eğitim katkılarının da öncelikli hizmetlerden birisi olduğunu düşünüyorum. Çocuklarımızı geleceğimize hazırlayan öğretmenlerimizin günümüz şartlarına uygun okullarımızda eğitim vermeleri için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her şey bir şekilde yapılabilir ancak çocuklarımızın zamanını kaçırmamamız gerekiyor. Geri gelmeyecek tek şey zaman. Bu yüzden öğrencilerimizin dikkatini toplayacağı, motivasyon sağlayacağı alanlar oluşturmak bizim öncelikli görevimiz. 2014 yılından bu yana çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İhtiyaç olduğu her an öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin yanındayız” dedi.

SARAYKÖY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME 9 YILDIR TAM DESTEK

SARAYKÖY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME 9 YILDIR TAM DESTEK