BULDAN’DA ÖĞRENCİLER KİTAP KAFEYİ ÇOK SEVDİ

Buldan’da ilçe belediyesinin açtığı kitap kafe üniversite öğrencilerinin uğrak mekanı oldu.

Buldan Belediyesi tarafından yaptırılan Kitap Kafe geçtiğimiz hafta hizmete açıldı. Yeni mekan hem üniversite hem de lise öğrencilerinin uğrak mekanı oldu. İlk haftadan ziyaretçi akınına uğradı.

İçinde her türe ait klasikler ile güncel eserlerin yer aldığı kafe her gün yüzlerce öğrenciyi ağırlıyor.

BULDAN’DA ÖĞRENCİLER KİTAP KAFEYİ ÇOK SEVDİ

Belediye Başkanı Mustafa Şevik; “Üniversite eğitimi için Buldan Meslek Yüksek Okulu’nu tercih eden genç misafirlerimiz ve liseli öğrencilerimiz için Kitap Kafe Projesini hayata geçirdik. Gençlerimiz burada bir taraftan derslerini çalışırken, kitaplarını okurken bir taraftan da ücretsiz olarak çay ve kahvelerini içebilecek, çok cüzi bir ücret karşılığında tostlarını yiyebilecek. Ayrıca internet hizmetinden de yararlanabilecek”diye konuştu.

Öğrenci Osman Ulutaş; “Burası biz öğrenciler için çok güzel bir mekan. Buldan’da böyle bir mekana ihtiyaç vardı. Burada hem kitap okuyabiliyor, hem de sessiz bir ortada ders çalışma imkanımız var.  Tabi çay kahve gibi ikramların ücretsiz olması ise çok hoşumuza gitti” ifadeleini kullandı.

BULDAN’DA ÖĞRENCİLER KİTAP KAFEYİ ÇOK SEVDİ

Buldan Ali Tunaboylu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Ramazan Haktan Kösebaş ise, “Ben açıldığı günden itibaren buraya geliyorum. Lise son sınıf öğrencisiyim üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Burası bizim için çok güzel bir mekân.  Evde çalışırken bazen dikkatimiz dağılabiliyor. Burası sessiz bir ortam, ders çalışmak için gayet uygun” diye konuştu.